Ontlakken en kunststof verwijderen

Ontlakken van metalen en verwijderen van organische coatings

producent pyrolyse-ovens voor thermisch reinigen van metalen onderdelen en gereedschap

Arena Comet (Cleaning Of Metals) werd opgericht in 1997 en is een expert in de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige thermische reinigingsovens voor het verwijderen van organische coatings zoals verf en kunststoffen op metalen.

Onze hoofdactiviteit is het ontwerp, de productie en de verkoop van wervelbed-ovens en pyrolyse ovens, die gebruikt worden voor het thermisch verwijderen van verf, kunststof, harsen, olie en rubber van metalen stukken of machine onderdelen, rekening houdend met de strengste milieuvoorschriften.

Het after-sales team van Arena Comet biedt technische bijstand en onderhoud aan, op alle Arena Comet industriŽle reinigings-ovens wereldwijd, maar staat ook klaar voor technische bijstand op andere types van pyrolyse-ovens en wervelbedden, zoals bvb. Segers Mini clean en Fluid clean.

Arena Comet heeft eveneens Service Cleaning Shops (SCS) op verschillende locaties in Europa, waar de nieuwste technologieŽn inzake industriŽle reiniging worden aangeboden. Ons team biedt flexibele en hoogwaardige reinigingsdiensten aan, op maat van de klant. Met ons geŽngageerd en goed opgeleid team, is Arena Comet de referentie in de markt van thermische reiniging.

Onze locaties voor industrieel ontlakken van metalen en chemisch reinigen