Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermische reinigingssystemen voor verwijderen van verf en kunststof

industriŽle pyrolyse oven

Arena Comet (Cleaning Of Metals) werd opgericht in 1997 en is expert in de productie van hoogwaardige machines voor het verwijderen van organische coatings door middel van thermische reinigingstechnologieŽn.

Onze hoofdactiviteit is het ontwikkelen, de productie en verkoop van wervelbedden en pyrolyse ovens, die worden gebruikt voor het thermische verwijderen van verf, kunststof, olie en rubber van metalen onderdelen, rekening houdend met de strengste milieuvoorschriften.

Arena Comet biedt technische bijstand en dienst naverkoop wereldwijd, ook op andere types van pyrolyseovens en wervelbedden, zoals bvb. Segers Mini clean en Fluid clean.

Arena Comet heeft eveneens Service Cleaning Shops (SCS) op verschillende locaties in Europa, waar de nieuwste technologieŽn inzake industriŽle reiniging worden aangeboden. Flexibele en hoogwaardige diensten, aangeboden op maat van de klant.

Met een geŽngageerd en goed opgeleid team, is Arena Comet een referentie in de markt van thermische reiniging en heeft een duurzame relatie opgebouwd met topreferenties in de automotive, kunststof en textielindustrie, wereldwijd.

Onze vestigingen voor industrieel thermisch reinigen