Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermische technologieŽn voor het ontlakken en verwijderen van kunststof

Arena Comet (Cleaning Of Metals) werd opgericht in 1997 en mag zich ondertussen een expert noemen in het ontwikkelen en de productie van hoogwaardige machines voor het thermisch verwijderen van organische coatings van metalen.

Onze hoofdactiviteit is het designen, de productie en de verkoop van wervelbedden en pyrolyse ovens, die gebruikt worden voor het thermische verwijderen van verf, kunststof, olie en rubber van metalen onderdelen, rekening houdend met de strengste milieuvoorschriften.

Het after-sales team van Arena Comet biedt technische bijstand en onderhoud aan, op onze installaties wereldwijd, maar staat ook klaar voor technische bijstand op andere types van pyrolyseovens en wervelbedden, zoals bvb. Segers Mini clean en Fluid clean.

Arena Comet heeft eveneens Service Cleaning Shops (SCS) op verschillende locaties in Europa, waar de nieuwste technologieŽn inzake industriŽle reiniging worden aangeboden. Ons team biedt flexibele en hoogwaardige diensten aan, op maat van de klant. Met ons geŽngageerd en goed opgeleid team, is Arena Comet de referentie in de markt van thermische reiniging.

Onze locaties voor industrieel thermisch reinigen van metalen