Ontlakken en kunststof coating verwijderen

Ontlakken en verwijderen van organische coatings met pyrolyse

producent pyrolyse-ovens voor thermisch reinigen van metalen onderdelen en gereedschap

Arena Comet (Cleaning Of Metals) werd in 1997 opgericht door Belgische ingenieurs gespecialiseerd in de productie van wervelbed en pyrolyse ovens. Vandaag is Arena Comet een referentie voor hoogwaardige reinigingsovens voor het thermisch ontlakken van metalen.

Het ontwerpen en de productie van wervelbed-ovens en pyrolyse ovens, werd in 2007 uitgebreid met de oprichting van Service Cleaning Centers, ontlakken als dienst: verwijderen van verf, kunststof, harsen, olie en rubber van metalen stukken of machine onderdelen voor de klant.

Verder beschikt Arena Comet over een uitgebreid after-sales team en biedt technische bijstand en onderhoud op alle industriŽle reinigings-ovens wereldwijd, pyrolyse-ovens en wervelbedden, ook op Dinamec-Segers: Mini-clean en Fluid-clean ovens.

De Service Cleaning Shops kan u terugvinden op verschillende locaties in Europa. De nieuwste technologieŽn inzake industriŽle reiniging worden er aangeboden. Met ons geŽngageerd en goed opgeleid team, is Arena Comet een referentie in de markt voor thermisch reinigen, wereldwijd.

Onze locaties voor industrieel ontlakken van metalen