Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermisch verwijderen van polymeren zoals plastic, vet, hars en verf

Arena Comet is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen
voor het industrieel ontlakken en het verwijderen van kunststoffen en andere organische coatings van metalen gereedschappen en machine onderdelen. Onze thermische reinigingstechnologieën zijn toepasbaar voor het verwijderen van coatings zoals poederlak, vernis, kunststof, vet, smeermiddelen, hars, enz. Arena Comet wervelbed en pyrolyse ovens zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle en hoogwaardige thermische reiniging op een veilige en milieuvriendelijke manier.

De meer dan 20 jaar ervaring, de bewezen kwaliteit en betrouwbare service hebben ervoor gezorgd dat Arena Comet vandaag in meer dan 40 landen actief is met topreferenties in de automotive, witgoed, textiel en kunststofindustrie.

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal (her)gebruik van grondstoffen wordt wereldwijd steeds belangrijker.

Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recycleren van hoogwaardige materialen door ze te reinigen en hergebruik ervan.

Arena Comet is met zijn ervaring een expert geworden in het produceren van hoogwaardige machines voor het ontlakken en verwijderen van organische coatings, dankzij constant onderzoek en een jarenlange expertise, samen met onze klant.

Met de milieuproblematiek in het achterhoofd, biedt Arena Comet klantgerichte, economisch verantwoorde oplossingen: betrouwbaar, van hoge kwalitateit en met een flexibele dienstverlening.

Bovendien zijn Arena Comet machines ook inzetbaar voor (organisch) afvalverbranding zoals bvb. afvalwater slib, waarbij de geproduceerde energie wordt teruggewonnen en omgezet in warmte en/of elektriciteit, een toepassing van hernieuwbare energie.