Ontlakken en kunststof coating verwijderen

Industrieel ontlakken en thermisch reinigen van metalen

Arena Comet ontwerpt en produceert hoogwaardige en milieuvriendelijke thermische reinigingsmachines voor het industrieel ontlakken en het verwijderen van allerlei polymeren (coatings) van metalen gereedschappen en machine-onderdelen uit de spuitgiet- en extrusie industrie en coatingindustrie. Zowel het wervelbed met hoge capaciteit en snelheid, als de meer gekende pyrolyse ovens, worden op maat van de klant ontworpen en gebouwd.

Wervelbed en pyrolyse ovens zijn inzetbaar voor het snel, veilig en milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten organische coatings zoals poederverf, lakverf, epoxy, vernis, lijm, vetten, smeermiddelen, hars, PP, PE, PU, PVC, enz. in sectoren zoals de automobiel-, witgoed-, textiel-, bouw- en kunststoffenindustrie.

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal gebruik van grondstoffen en het recycleren ervan wordt wereldwijd steeds belangrijker.

Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recycleren van hoogwaardige metalen materialen en gereedschappen door ze te reinigen en daardoor te hergebruiken.

Arena Comet is met zijn jarenlange ervaring een expert geworden in het produceren van hoogwaardige machines voor het ontlakken en thermisch verwijderen van polymeren van metalen onderdelen, dankzij constant onderzoek, in samenwerking met externe instanties en met aandacht voor de wensen van onze klant.

Rekening houdend met de strengste milieu regelgeving, biedt Arena Comet klantgerichte, economisch verantwoorde oplossingen: betrouwbare thermische reinigingsmachines van hoge kwaliteit. Het sales en after-sales team bieden een flexibele dienstverlening en staan het hele jaar door klaar.

Arena- machines zijn ook inzetbaar voor organisch afvalverbranding zoals bvb. afvalwater slib, waarbij de geproduceerde energie wordt teruggewonnen en omgezet in warmte en/of elektriciteit, een toepassing van hernieuwbare energie.