Ontlakken en kunststof coating verwijderen

Ontlakken en thermisch verwijderen van plastic, verf, hars, lijm van metalen gereedschap en machine-onderdelen

Arena Comet is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige en milieuvriendelijke thermische reinigingsmachines
voor het industrieel ontlakken en het verwijderen van kunststof en andere organische coatings van metalen gereedschappen, hulpstukken uit verflijnen en machine onderdelen uit het spuitgieten en extrusie-industrie. De thermische reinigingstechnologieŽn zijn toepasbaar voor het verwijderen van alle organische coatings zoals poederlak, vernis, lijm, kunststof, vet, smeermiddelen, hars, enz. Arena Comet wervelbed en pyrolyse ovens zijn ontwikkeld voor een snelle, efficiŽnte thermische reiniging op een veilige en milieuvriendelijke manier.

De jarenlange ervaring, de hoge kwaliteit en betrouwbare service hebben ervoor gezorgd dat Arena Comet vandaag in meer dan 40 landen actief is, met topreferenties in de automobiel, witgoed, textiel en kunststofindustrie.

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal gebruik van grondstoffen en het recycleren ervan wordt wereldwijd steeds belangrijker.

Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recycleren van hoogwaardige metalen materialen en gereedschappen door ze te reinigen en daardoor te hergebruiken.

Arena Comet is met zijn jarenlange ervaring een expert geworden in het produceren van hoogwaardige machines voor het ontlakken en thermisch verwijderen van polymeren van metalen onderdelen, dankzij constant onderzoek, in samenwerking met externe instanties en met aandacht voor de wensen van onze klant.

Rekening houdend met de strengste milieu regelgeving, biedt Arena Comet klantgerichte, economisch verantwoorde oplossingen: betrouwbare thermische reinigingsmachines van hoge kwaliteit. Het sales en after-sales team bieden een flexibele dienstverlening en staan het hele jaar door klaar.

Arena- machines zijn ook inzetbaar voor organisch afvalverbranding zoals bvb. afvalwater slib, waarbij de geproduceerde energie wordt teruggewonnen en omgezet in warmte en/of elektriciteit, een toepassing van hernieuwbare energie.