Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermische reinigingssystemen

Arena Comet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van economische en milieuvriendelijke oplossingen
voor industrieel ontlakken en verwijderen van kunststoffen en andere organische coatings van metalen gereedschappen en machine onderdelen. Arena Comet thermische reinigingstechnologieën zijn toepasbaar voor het verwijderen van alle organische coatings, zoals vet, olie, smeermiddelen, hars, enz. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Arena Comet zijn technologie op een zodanige manier ontwikkeld dat kwaliteit en efficiëntie hand in hand gaan. Arena Comet wervelbed en pyrolyse ovens zijn ontworpen voor een snelle en hoogwaardige thermische reiniging op een veilige en milieuvriendelijke manier.

De bewezen kwaliteit en betrouwbare service hebben ervoor gezorgd dat Arena Comet vandaag in meer dan 50 landen actief is..

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal her-gebruik van grondstoffen wordt wereldwijd steeds belangrijker. Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recyclage van materialen door reiniging.

Arena Comet is een expert in het ontwikkelen en de productie van hoogwaardige machines voor het verwijderen van organische coatings, dankzij constant onderzoek en een jarenlange ervaring.

De milieuproblematiek in acht genomen biedt Arena Comet klantgerichte oplossingen: betrouwbare, hoog kwalitatieve reinigingsmachines en een flexibele dienstverlening.