Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermische reinigingssystemen

Arena Comet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van economische en milieuvriendelijke oplossingen
voor industrieel ontlakken en verwijderen van kunststoffen van metalen gereedschappen en machine onderdelen. Arena Comet thermische reinigingstechnologieën zijn toepasbaar voor het verwijderen van alle soorten organische coatings. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Arena Comet zijn technologie op een zodanige manier ontwikkeld dat kwaliteit en efficiëntie hand in hand gaan. Arena Comet wervelbed en pyrolyse ovens zijn ontworpen voor snelle en hoogwaardige reiniging op een veilige en milieuvriendelijke manier.

De bewezen kwaliteit en betrouwbare service hebben ervoor gezorgd dat Arena Comet vandaag in meer dan 40 landen actief is..

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal gebruik van grondstoffen wordt wereldwijd steeds belangrijker. Dit is precies wat Arena doet, recyclage van materialen door reiniging.

Arena Comet is een expert in de productie van hoogwaardige machines voor verwijderen van organische coatings, door constant onderzoek en jarenlange ervaring.

De milieuproblematiek in acht genomen bieden wij klantgerichte oplossingen: betrouwbare producten en een flexibele dienstverlening.