Ontlakken en kunststof coating verwijderen

Ontlakken en thermisch verwijderen van plastic, verf, hars, lijm van metalen gereedschap en machine-onderdelen

Arena Comet ontwikkelt en produceert hoogwaardige en milieuvriendelijke thermische reinigingsmachines voor het industrieel ontlakken en het verwijderen van polymeren, kunststof coatings van metalen gereedschappen, hulpstukken uit de verflijn en machine onderdelen uit het spuitgieten en extrusie-industrie.

Wervelbed en pyrolyse ovens zijn inzetbaar voor het snel en veilig verwijderen van alle soorten organische coatings zoals poederverf, lakverf, epoxy, vernis, lijm, vet, smeermiddelen, hars, PP, PE, PU, PVC, enz. in sectoren zoals de automobiel-, witgoed-, textiel-, bouw- en kunststoffenindustrie.

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal gebruik van grondstoffen en het recycleren ervan wordt wereldwijd steeds belangrijker.

Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recycleren van hoogwaardige metalen materialen en gereedschappen door ze te reinigen en daardoor te hergebruiken.

Arena Comet is met zijn jarenlange ervaring een expert geworden in het produceren van hoogwaardige machines voor het ontlakken en thermisch verwijderen van polymeren van metalen onderdelen, dankzij constant onderzoek, in samenwerking met externe instanties en met aandacht voor de wensen van onze klant.

Rekening houdend met de strengste milieu regelgeving, biedt Arena Comet klantgerichte, economisch verantwoorde oplossingen: betrouwbare thermische reinigingsmachines van hoge kwaliteit. Het sales en after-sales team bieden een flexibele dienstverlening en staan het hele jaar door klaar.

Arena- machines zijn ook inzetbaar voor organisch afvalverbranding zoals bvb. afvalwater slib, waarbij de geproduceerde energie wordt teruggewonnen en omgezet in warmte en/of elektriciteit, een toepassing van hernieuwbare energie.