Ontlakken en kunststof verwijderen

Thermische industriële reinigingssystemen

Arena Comet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen
voor het industrieel ontlakken en verwijderen van kunststoffen en andere organische coatings van metalen gereedschappen en machine onderdelen. Arena Comet thermische reinigingstechnologieën zijn toepasbaar voor het verwijderen van alle organische coatings, zoals poederlak, vernis, kunststoffen, vet, smeermiddelen, hars, enz. Arena Comet wervelbed en pyrolyse ovens zijn ontwikkeld voor een snelle en hoogwaardige thermische reiniging op een veilige en milieuvriendelijke manier.

De 20 jaar ervaring, de bewezen kwaliteit en betrouwbare service hebben ervoor gezorgd dat Arena Comet vandaag in meer dan 45 landen actief is en wereldwijd kan genieten van topreferenties.

Producten

- Wervelbedden
- Pyrolyse ovens

View more

Service cleaning shops

View more

Het optimaal (her)gebruik van grondstoffen wordt wereldwijd steeds belangrijker.

Dit is precies wat Arena (Active Respect for Enviromnemt and NAture) doet, recycleren van hoogwaardige materialen door ze te reinigen en hergebruik ervan.

Arena Comet is met zijn jarenlange ervaring een expert in het ontwikkelen en de productie van hoogwaardige machines voor het verwijderen van organische coatings, dankzij constant onderzoek en een jarenlange expertise.

Met de milieuproblematiek in het achterhoofd, biedt Arena Comet klantgerichte oplossingen: betrouwbare, hoog kwalitatieve machines en een flexibele dienstverlening.

Bovendien zijn Arena Comet machines ook inzetbaar voor (organisch) afvalverbranding zoals bvb. afvalwater slib, waarbij de geproduceerde energie wordt teruggewonnen en omgezet in warmte en elektriciteit, een toepassing van hernieuwbare energie.